Welkom bij Aparthotel Blankenberge! Wat uw reisdoel ook is, wij zorgen voor een warm welkom.

Aparthotel Blankenberge

reception@seasideblankenberge.be
Image Alt

Handige info

Goed om te weten

Overnacht u binnenkort bij Seaside Blankenberge? Dan hebben we alvast wat handige informatie voor u op een rijtje gezet.

Receptie

Wij werken met een geautomatiseerd reserverings-receptie systeem. Bij aankomst in het hotel treft u de juiste instructies om uw kamer te betreden. Er is altijd een receptiemedewerker/ conciërge beschikbaar voor het beantwoorden van vragen. Indien afwezig hangt het telefoonnummer van de conciërge bij de ingang van het hotel.

Parkeren

De receptie is met de auto te bereiken, maar alleen voor korte tijd (laden & lossen). U kunt tegen betaling parkeren bij:

Faciliteiten

  • In de kamer vindt u een waterkoker waarmee u gratis koffie en thee kunt zetten.
  • Mocht u tussentijds handdoeken of toiletpapier wensen, opmaak van de kamer, dan kunt u dit bestellen via de extra services van uw reservatie of bij de receptie tijdens openingsuren.
  • Op de meeste kamers kunnen we een baby- of kinderbed plaatsen. De kosten hiervoor bedragen €10 – €25. We hebben geen linnengoed voor de baby- en kinderbedjes

Ontbijt en/of lunch

U kan terecht in onze ontbijt en lunchbar Pizzani, waar u kan genieten van een lekker ontbijt of heerlijke huisgemaakte focaccia’s met zicht op zee.

Roken

Roken is verboden in het hele hotel. Voor gasten die roken op de kamer, brengen wij €50 extra schoonmaakkosten in rekening.

Overige informatie

  • Bij raadsbesluit is er met ingang van 01-01-2020 toeristenbelasting/verblijftaks ingevoerd. Deze bedraagt €2,50 per persoon per nacht (ook voor kinderen) en wordt verplicht geïnd door de hotels.
  • De persoon die de boeking maakt en ondertekent, moet 25 jaar of ouder zijn.
  • Is uw verblijf nog niet betaald? Op de dag voor aankomst belasten we het totaalbedrag (exclusief toeristenbelasting) van uw creditcard. Wenst u op een andere manier te betalen? Neem dan voor 17.00 uur contact met ons op.

Nog vragen? Mail ons en we reageren zo snel mogelijk.

You don't have permission to register